Over ons

Welkom bij Pure Organic Antwerp,
 
Ik ben Fadua, founder en bezieler van Pure, een webshop boordevol e(ste)thische en duurzame home- en lifestyleproducten.
 
Na 14 jaar lang in de zorg te werken, besloot ik mijn kinderdagverblijf over te laten en mijn andere grote passie na te jagen: namelijk die van lifestyle en interieur. Thuiskomen in een oase van rust en schoonheid, was en is voor mij de ideale manier om te ontspannen na een lange en hectische dag. Daarom kies ik elk product zorgvuldig uit met oog voor duurzaamheid, want je huis milieuvriendelijker maken hoeft heus niet te betekenen dat je moet inboeten op stijl of comfort.
 
Een esthetische omgeving draagt bij aan een goed gevoel, daarom vind je bij Pure Organic Antwerp enkel producten van hoge kwaliteit terug die jouw thuis een persoonlijke touch geven. Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher voor in de woonkamer, een praktische organizer voor in de keuken of een heerlijk zacht deken voor in de slaapkamer, bij Pure Organic Antwerp vind je aesthetically pleasing must-haves voor iedere ruimte.
 
Hou de socials van Pure Organic Antwerp in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe producten, inspiratie en praktische tips & tricks!